Válallati
felelősségválallás

elengedhetetlen cél

 

Egy vállalat számára elengedhetetlen cél a profit növelése a vállalat növekedése érdekében. A GOVERN Cégcsoport ezt a célját olyan fenntartható növekedést támogató közegben teszi meg, mely a profit termelést és növekedést a cégcsoportnál dolgozó emberek és ügyfelek elégedettségével teszi mérlegre és az egyensúlyra törekszik.

Mindezt alátámasztja a cégcsoport finanszírozási stratégiája, mely kizárólagosan saját erőforrásokra támaszkodik. Fontos célunk, hogy olyan elvek mentén dolgozhassunk, mely a saját elképzeléseinken, elvárásainkon alapszik. Ehhez pedig magunk teremtjük meg a megfelelő finanszírozási forrásokat, külső befektetők igénybevétele nélkül.

A finanszírozás mellett

A finanszírozás mellett egyben elkötelezettek vagyunk saját munkatársaink mellett és prioritás a dolgozóink egészsége, jóléte. Fontos kiemelnünk ezzel egybefüggő nézőpontunkat, miszerint ha a munkatársaink jól érzik magukat nálunk, úgy az kihat az ügyfelek elégedettségére is.

Számos ötlet és szoftver születik nálunk

Mi sem bizonyítaná jobban, hogy befektetünk az embereinkbe és támogatjuk a kutatás-fejlesztést. Hosszú távon gondolkodunk és megbecsüljük a szakértelmet, mellyel a dolgozóink rendelkeznek.

Igyekszünk mindig reálisan látni magunkat

Fontos, hogy mindig reálisan lássuk magunkat. Tudjuk, hogy mint mindenben, ebben is folyamatosan fejlődnünk kell és ezt nem tévesztjük szem elől a jövőben sem.

Néhány közösségi szerepvállalásunk

non-profit szervezetek weblapjait készítettük el

Toborzó szoftver a vöröskeresztnek

Véradás mobil alkalmazás a Vöröskeresztnek

google play     appstore

oktatási intézményeket pénzügyileg támogattunk

Mentorprogram az egyetemekkel

Forduljon hozzánk bizalommal!