rólunk

A közigazgatási informatikai megoldásoktól a versenypiaci fejlesztésekig

A Govern cégcsoport

A Govern Informatikai Cégcsoport elsősorban szoftvereiről és informatikai megoldásairól ismert, melyet a főként gazdasági- és közigazgatási területen tevékenykedő Govern-Soft Kft., az innovatív, No-Code nyilvántartókról ismert, de egyéb workflow szoftvereket is létrehozó Govern-Solution Kft., az elsősorban a közétkeztetés területén működő, de az önkiszolgáló, ebéd kiszállító éttermek számára is megoldást kínáló Govern-Solve Kft, valamint a tisztán energetikai megoldásokra fókuszáló Govern-Smart Kft. végez.

A cégcsoport emellett más területeken is kiterjedt tevékenységet folytat, portfóliójában szerepel az informatikai üzemeltetés és tanácsadás, valamint a számítástechnikai- és digitális eszközök-, alkatrészek forgalmazása és szerviz működtetése a Govern Kft. által.

Mit mondanak a számok?

5 tagvállalat

5

Tagvállalat

15 év tapasztalat

15+

Év tapsztalat

32 dolgozó

32

Dolgozó

700M

Ft nettó árbevétel

Hitvallásunk

Munkánk mércéje ügyfeleink mindenkori elégedettsége. Valljuk, hogy a nagy szakértelem mellett körültekintést, maximális odafigyelést és elkötelezettséget igényel ez a hivatás, a tervezéstől elkezdve a megvalósításon át az üzemeltetésig.

Értékeink, amiket képviselünk

Govern - Értékeink - Innováció

Innováció

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ügyfeleink részére a legkorszerűbb szoftveres- és informatikai megoldásokat tudjuk nyújtani, ezért elkötelezettek vagyunk az innováció, a folyamatos fejlődés és új technológiák alkalmazására, jelenlegi megoldásaink továbbfejlesztésére.

Govern - Értékeink - Tapasztalat

Tapasztalat

Az elmúlt 15 évben több mint 400 közigazgatási intézmény, hivatal, vállalat, kis- és közepes vállalkozás részére készítettünk kiváló minőségű, innovatív, egyedi elvárásokat is kielégítő szoftvereket és nyújtottunk komplex informatikai megoldásokat, szolgáltatásokat.

Govern - Értékeink - Megbízhatóság

Megbízhatóság

Rendszereink kialakításánál és üzemeltetésénél elköteleztük magunkat a biztonság, a hosszú élettartam, a vevői- és jogi követelmények magas szintű teljesítése mellett. A Govern cégcsoport az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszernek megfelelően dolgozik. Termékeinkre és szolgáltatásainkra garanciát és határidőket adunk, amelyeket be is tartunk.

Govern - Értékeink - Elkötelezettség

Elkötelezettség

Hiszünk a hosszú távú üzleti kapcsolatokban. Munkánk során nemcsak szoftvert fejlesztünk és adunk el, hanem figyelmet fordítunk az adott szakterület működésére és sajátosságaira, hogy az ügyfeleink szakembereivel együtt gondolkodva az adott lehetőségek között elérhető legjobb megoldást tudjuk nyújtani.

Govern - Értékeink - Együttműködés, bizalom

Együttműködés, bizalom

Valljuk, hogy a kölcsönös bizalom a tartós és sikeres együttműködés alapja, ezért mind az ügyfelekkel, mind a munkatársakkal szemben már az első találkozástól kezdve a bizalom és a hatékony együttműködés kiépítésére, majd évekre szóló megtartására törekszünk. Kíváncsiak vagyunk munkatársaink és ügyfeleink véleményére, az egymásról alkotott véleményt folyamatosan visszacsatoljuk. Hibázni lehet, a hibát elrejteni nem. Csak olyat ígérünk, amit be is tudunk tartani, ígéreteinket kötelezettségnek tekintjük.

Tulajdonosok és vezetők

Rólunk - Tulajdonosok és vezetők

Zuschlag János

Rólunk - Tulajdonosok és vezetők
Ulbertné Schmidt Zsuzsanna
Rólunk - Tulajdonosok és vezetők

Tóth Zoltán

Rólunk - Tulajdonosok és vezetők
Ujszászyné Kővári
Regina
Rólunk - Tulajdonosok és vezetők
Jankovics Gábor
Rólunk - Tulajdonosok és vezetők
Kovács Viktor

Dolgozz és teljesedj ki a GOVERNnél!

Nálunk a fejlődés nem pusztán lehetőség, hanem a napi munka velejárója. A multifunkcionális csapatmunka valóban több vállalati területet jelent, az egyéni fejlődés nálunk létkérdés, melyet nem csak elvárunk, de ahol tudunk támogatunk is, hiszen nekünk a munkatársaink tudásában, képességeiben és tehetségében van az erősségünk.

Ha Te is szeretnél egy innovatív és vidám csapat részese lenni, akkor nézd meg aktuális állásajánlatainkat, vagy küldd el önéletrajzodat az info@govern.hu e-mail címre.

Aktuális állásajánlataink

Jelenleg nincs nyitott pozíciónk, de küldd el nekünk önéletrajzodat, és ha a jövőben a profilodnak megfelelő munkakört tudunk kínálni, kapcsolatba lépünk Veled!

MINŐSÍTÉSEINK

ISO-9001 minősítés
ISACA minősítés
mvm

Együttműködő partnereink

HP partner
DELL partner
Pannon Egyetem partner

Kiemelt ügyfeleink

paks városi önkormányzat
paksi ipari park
magyar közút
dmsone
atomeromu mvm
Telekom
servitor
pécs
paks2
Magyar nemzeti vagyonkezelő zrt
simplepay
ROSATOM
debreceni-vizmu
Budapest XVIII kerület
hungast
Paksi-Evangélikus-Egyház
Debreceni hőszolgáltató
Óbuda-Békásmegyer-Önkormányzata
Söni 2001 Kft.

Forduljon hozzánk bizalommal!