INFORMATIKAI,
MARKETING ÉS SZERVEZETFEJLESZTÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Egyedi szoftverfejlesztés

Az egyedi szoftverfejlesztés mindig testreszabott módszertant, az IT cégtől pedig nagyfokú empátiát kíván. Munkatársaink az informatikai megoldás kidolgozása során szorosan együttműködnek a megbízóval, ezért is jellemző az általunk kínált megoldásokra a sokszínűség.

Szerverpark üzemeltetés

Meglévő szerver infrastruktúra üzemeltetése, továbbfejlesztése, valamint új rendszer tervezése, és kivitelezése – a segítségünkkel a mindennapi informatikai feladatok könnyebben elvégezhetőek lesznek!

Hálózat tervezés és üzemeltetés

Vállalkozásában több munkaállomás, vagy több telephely megbízható összekapcsolása szükséges? Az általunk kínált megoldás megkönnyíti a mindennapi munkát, és ésszerűsíti a működési költségeket is!

Géppark üzemeltetés

Ne fájjon a feje az informatikai problémák megoldásán! Szervezze ki a géppark üzemeltetési feladatokat, és mi megjavítjuk a hardver és a szoftver működési hibáit!

Informatikai tanácsadás

Szeretne lépést tartani a technológiával, de nincs ideje utánajárni? Nem biztos benne, hogy a legjobb ár-érték arányú szoftvert használja? Kérje szakembereink segítségét, és megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!

Arculati tervezés

Az első benyomás nemcsak az emberi kapcsolatokban fontos! Az Ön ügyfelei is először a cég arculati elemeivel (logó, névjegy, színek) találkoznak. Ugye Ön is azt szeretné, ha cége erős benyomást tenne a partnereire? Bízza ezért arculati terveit profi csapatunkra, és biztos lehet benne, hogy emlékezni fognak vállalatára!

Honlapkészítés

Egy modern céges weboldal manapság már alapvető elvárás az üzleti életben. Legyen vállalkozásának olyan honlapja, amelyet megérdemel! Cégünk tapasztalt munkatársai segítenek Önnek egyedi, a tevékenységét, arculatát leginkább tükröző weboldal létrehozásában.

Coaching

A hatékony szellemi munka, a kitartó, lojális csapat, és fejlődőképes vállalati környezet megteremtésének egyik legjobb módszere a coaching. Szakembereink nem a klasszikus tanácsadás módszerével segítik ügyfeleinket, hanem célirányos kérdésekkel segítik a változásból eredő nehézségek erősségekké való átfordítását.

Informatikai tanácsadás

Szeretne lépést tartani a technológiával, de nincs ideje utánajárni? Nem biztos benne, hogy a legjobb ár-érték arányú szoftvert használja? Kérje szakembereink segítségét, és megtaláljuk Önnek a legjobb megoldást!