Egyedi szoftverfejlesztés

Az Ön igényeire szabva


Bár kulcsrakész szoftvereinket nagyfokú testreszabhatóság jellemzi, mégis sok olyan egyedi igény merülhet fel, amit nem tudnak megoldani. De mi igen! Kérje segítségünket és együtt minden problémára megoldást találunk.

A közös munka esetén szerintünk elengedhetetlen néhány kulcstényező az eredményességért:

Az egyedi szoftverfejlesztés egy közös projekt, amely során az értékesítő és fejlesztő csapatunk szoros együttműködésben kell, hogy dolgozzon Önnel. Évtizedes szoftverfejlesztési tapasztaltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, hogy az alábbi elengedhetetlen feltételek szükségesek az eredményes, és hatékony együttműködéshez:

Őszinteség, tervezhetőség

Fontosnak tartjuk az őszinte kommunikációt, hogy nyílt lapokkal lássunk neki a munkának, így elkerülhetők a félreértések, felesleges munkaórák, sőt a rejtett költségek is.

Figyelem, együtt gondolkodás

Egy jól működő egyedi szoftver alapja, hogy maximálisan a megrendelő igényeihez illeszkedő programot alkossunk. Ehhez elengedhetetlen a közös ötletelés, gondolkodás, részünkről a munkafolyamatok teljes feltérképezése, megfigyelése.

Dinamikusság

A program átadásával nálunk nem ér véget a feladat. Ugyanis egy szoftver akkor válik igazán értékessé, ha az átadást követően is van egy olyan háttér, ami, ha szükséges, lehetővé teszi a változó külső/belső környezeti kihívások szerinti továbbfejlesztést.

Tesztelés

A szoftver nem akkor lesz készen, amikor legyártásra kerül, hanem akkor, amikor Ön megelégedetten használni tudja. Ezért a fejlesztés lényeges eleme az elkészült rendszer részletes tesztelése, vizsgálata, valamint a felhasználói tapasztalatokra épülő folyamatos visszacsatolás.

Mi feladatunknak érezzük a mindenkori támogatást, segítségnyújtást, beleértve a program telepítésének, beállításának, karbantartásának és esetleges helyreállításának feladatait. Ügyfelünkként Ön biztos lehet benne, hogy az Önnek fejlesztett szoftver valóban segíteni fogja működését, és megbízásunkkal nem újabb problémákkal, hanem valódi megoldásokkal fog szembesülni!

Ha Ön megbízható fejlesztő céget keres, és egyedi szoftverre van szüksége, keresse munkatársunkat!

Ulbertné Schmidt Zsuzsanna  
+36 75 830 295 
schmidt.zsuzsa@govern.hu