Hálózattervezés

Hatékonyság a munkában és a költségekben

Miért érdemes?

 

Napjainkban egyre inkább jellemző a több munkaállomással rendelkező vállalat. A hatékonyság növelésének érdekében szükséges ezen munkaállomások belső hálózaton való összekötése. Még fontosabb egy belső hálózat kiépítése a több telephellyel rendelkező cégek számára. A telephelyek összekapcsolásához egy integrált hálózat szükséges, melyben biztosított a részek közötti adatforgalom, legyen az telefon, internet vagy helyi hálózati megosztás.

Az általunk kínált megoldások nemcsak a mindennapi munkát könnyítik meg, hanem a feleslegesen fizetett működési költségeket is csökkentik.

HÁLÓZAT TERVEZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

  • több munkaállomás belső hálózaton való összekötése
  • több telephellyel rendelkező vállalkozás belső hálózatának kiépítése integrált hálózattal
  • egységek közötti biztonságos adatforgalom biztosítása
  • hálózat monitorozása, meghibásodások észlelése, kezelése

HÁLÓZATI ÜZEMELTETÉSI GARANCIA

 

Az ügyfeleink számára kiépített hálózat monitorozására nagios alapú nyílt forráskódú szoftvercsomagot alkalmazunk és ajánlunk. Így munkatársaink valós időben követhetik nyomon a hálózat állapotát, változásait – a nap minden órájában – amelyről a megfelelő személyek azonnali értesítést kapnak (sms, illetve kevésbé súlyos esetben email formájában). A meghibásodások észlelése szinte azonnali. Ennek köszönhetően a hálózati pontok rendelkezésre állása bőven 95% feletti, napi 24 órás időszakra számolva, amely az iparági statisztikák szerint a legmagasabb szintű hálózati működési biztonságot jelenti és garantálja.

Forduljon hozzánk bizalommal!