Egyedi szoftverfejlesztés

Az ön igényeire szabva

Csapatunk szoros együttműködésben

 

Bár kulcsrakész szoftvereinket nagyfokú testreszabhatóság jellemzi, mégis sok olyan egyedi igény merülhet fel, amit nem tudnak megoldani. De mi igen! Kérje segítségünket és együtt minden problémára megoldást találunk.

A közös munka esetén szerintünk elengedhetetlen néhány kulcstényező az eredményességért:
Az egyedi szoftverfejlesztés egy közös projekt, amely során az értékesítő és fejlesztő csapatunk szoros együttműködésben kell, hogy dolgozzon Önnel. Évtizedes szoftverfejlesztési tapasztaltunknak köszönhetően úgy gondoljuk, hogy az alábbi elengedhetetlen feltételek szükségesek az eredményes, és hatékony együttműködéshez:

Őszinteség, tervezhetőség

Fontosnak tartjuk az őszinte kommunikációt, hogy nyílt lapokkal lássunk neki a munkának, így elkerülhetők a félreértések, felesleges munkaórák, sőt a rejtett költségek is.

Figyelem, együtt gondolkodás

Egy jól működő egyedi szoftver alapja, hogy maximálisan a megrendelő igényeihez illeszkedő programot alkossunk. Ehhez elengedhetetlen a közös ötletelés, gondolkodás, részünkről a munkafolyamatok teljes feltérképezése, megfigyelése.

Dinamikusság

A program átadásával nálunk nem ér véget a feladat. Ugyanis egy szoftver akkor válik igazán értékessé, ha az átadást követően is van egy olyan háttér, ami, ha szükséges, lehetővé teszi a változó külső/belső környezeti kihívások szerinti továbbfejlesztést.

tesztelés

A fejlesztési fázis után – bár közben is – következik átfogóbb mértékben a szoftver vizsgálata, hibákat és bugokat kutatva.

Forduljon hozzánk bizalommal!