Keresse ki egyszerűen vadászterületének tulajdonosait, használja Vadászati Földkönyv szoftverünket!

Ha Önnek is gondot okoz a vadászati földterületek tulajdonosainak megtalálása, összehívása, akkor Önnek a Vadászati Földkönyv adhat segítséget, amely a Földhivatal által szolgáltatott adatokat egyszerűen lekérhető és rendszerezhető formában, akár testre szabható lekérdezésekkel támogatva jeleníti meg.

A módosított vadászati törvény szerint 2016. január 1-jén lépett hatályba a következő üzemtervi ciklusban (2017-2037) működő vadászterületek kialakítására vonatkozó szabályozás.

A vadászterület határát megállapító határozat jogerőre emelkedését követően tulajdonosi gyűlés hívható össze, ahol a Vtv. 12. § (1) bekezdésben foglalt kérdésekben (képviselet formája és a képviselő személye, vadászterület egyesítése, szétválása vagy egyezséggel történő módosítása, valamint a vadászati jog hasznosításának módja és feltételei) hoznak határozatot.

A tulajdonosi gyűlésen a tulajdonosok képviselete meghatalmazás útján történik. Egy adott földrészlethez tartozó, akár több 100 tulajdonos megtalálása komoly feladat. Ehhez nyújt segítséget az illetékes körzeti Földhivatal, az általa kiadott Földkönyvi adatokkal.

A Földhivatal által kapott állomány feldolgozása azonban még mindig nagyon nehézkes, ezért szeretnénk figyelmébe ajánlani Vadászati Földkönyv szoftverünket, mellyel nem csak a kapott állományt tudják átlátható formában, számos szűrési és listázási funkció használatával lekérni, hanem a vadászati érdekképviseletek által közzétett földtulajdonosi gyűlésekre szóló meghatalmazásmintát is automatikusan kitölti a program a benne lévő adatok alapján.

Hogy miért válassza Vadászati Földkönyv programunkat?

  • Mert a hatalmas adathalmazból szoftverünk segítségével könnyen ki tudja nyerni a szükséges tulajdonosi adatokat,
  • Mert a program használata pár perc alatt, tanulás nélkül elsajátítható,
  • Mert nem kell órákat tölteni a Meghatalmazás kézzel történő kitöltésével,
  • Mert mindezt egy tesztelt (kiforrott) programmal tehetik meg, melyet már több, mint 50 önkormányzat használ megelégedéssel a Földhivataltól évente ingyenesen kikérhető adózási Földkönyv feldolgozására.

Feil Dóra

értékesítő

Lacza Zsolt

értékesítő, tanácsadó