Honlap tervezés és készítés

Egyedi weboldal – megkülönböztetett figyelem


Az online megjelenés manapság már nem versenyelőny, hanem alapkövetelmény. Weboldal nélkül a vállalat gyakorlatilag láthatatlan, de egy elavult, nem felhasználóbarát, vagy nem keresőoptimalizált honlap sem feltétlenül elegendő az online jelenléthez.
Professzionális csapatunk számos szervezetnek, vállalkozásnak segített egy modern, profin megtervezett és kivitelezett weboldal elkészítésében. Az általunk kínált honlapkészítési szolgáltatás a folyamat teljes egészét lefedi az egyedi grafikai tervektől a weboldal programozáson át egészen a tartalmi feltöltésig, és –igény esetén- a teljes weboldal menedzsmentig.

 • A jó honlap jellemzői:

  Önmagában egy honlap már nem elég. Tudjon meg többet arról, hogy milyen a jó weboldal, amely nemcsak azon számára lesz látható, akik ismerik a címét.

 • A jó weboldal keresőoptimalizált
  A keresőoptimalizált (vagy SEO-zott) honlapra nemcsak sokan találnak rá, hanem épp azok klikkelnek oda, akiket érdekel az általunk nyújtott termék, vagy szolgáltatás. Ezáltal a jó weboldal gyakorlatilag automatikusan bevonzza számunkra a potenciális ügyfeleket, és a kezdeti komoly keresőoptimalizálási munka a későbbiekben többszörösen megtérül.

  A jó weboldal ergonomikus
  Ebben a hatalmas információs dömpingben a látogató számára weboldalak tömege érhető el pár klikkelés alatt, ezért –a tanulmányok szerint- a felhasználó nagyjából 3 másodperc alatt határozza el, hogy tovább olvas – vagy bezárja a felületet. A webergonómia épp azzal foglalkozik, hogy ebből a döntésből lehetőleg pozitívan jöjjünk ki, vagyis a felhasználó maradjon a weboldalon, és olyan felületet kapjon, amely a legjobban kiszolgálja.

  A jó weboldal céltudatos
  Mielőtt belefogunk a honlap tervezésébe, definiálnunk kell a weboldal célját, amely iparágtól és tevékenységtől függően más és más lehet. A végcél egy vállalati honlap esetében azonban mindig valamilyen üzleti előny elérése – (pl. eladás, vagy ha ez a weboldalon keresztül nem lehetséges, akkor a kapcsolatfelvétel), de hogy eddig eljussunk, arra számos módszer és megoldás áll rendelkezésre.

  A jó weboldal beleillik a cég arculatába
  Arculati szempontból az az ideális, ha a cég minden megjelenése (beleértve az online kommunikációt is) egységes, konszenzusos, így a weboldal sem üthet el sem színvilágában, sem kommunikációjában, sem stílusában a vállalkozás többi arculati elemétől. Bővebb információt az arculattervezésről itt talál.

 • Hogyan kezdjünk neki a honlap tervezésnek?

  Az új honlap elkészítése előtt érdemes pár szempontot átgondolnunk, többek között azt is, hogy mit várunk el a weboldaltól.

 • Önmagában egy weboldal léte, vagy kinézete nem a cél, hanem egy eszköz a cél elérésében. Ezért mielőtt belevágunk egy új honlap kialakításába, érdemes átgondolnunk a következő szempontokat:
  • Mi a célunk az új weboldallal?
  • Létezik-e egy kialakult, elfogadott, a piac által visszaigazolt céges arculat, vagy a weboldal kapcsán ezt is szükséges-e újra gondolni?
  • Mekkora a költségvetés, amit erre a projektre tudunk szánni?
  • Kit bízunk meg a weboldal tervezésével és kivitelezésével?
  • Hosszú távon házon belül szeretnénk megoldani a honlap karbantartását, vagy kiszervezzük egy profi csapatnak?
 • Weboldal készítés folyamata:

  Tudjon meg többet arról, hogy milyen fejlesztési folyamat garantálja, hogy az általunk készített weboldala a lehető legjobban megfeleljen az Ön igényeinek.

 • A Govern cégcsoportnál minden termékünk és szolgáltatásunk esetén az ügyfél célkitűzése a legfontosabb szempont – így van ez a weboldal tervezés és készítés során is. Már a honlap tervezés korai szakaszában segítünk Önnek végiggondolni a fenti szempontokat, és az egész folyamat során együttműködve Önnel készítjük el azt a weboldalt, amely nemcsak tetszeni fog, de megfelel a jó vállalati honlap minden ismérvének.

  1. Személyes találkozó – amely során megbeszéljük, hogy miért van szükség (új) weboldalra, mik a cég arculati elemei, mi a honlap célja, és mi a stratégiai irányvonal, amit az elkövetkezendő években követni szeretne.
  2. Piacelemzés – ezt követően a kapott információk birtokában nem kezdünk bele az ötletelésbe, hanem alapos piackutatást végzünk, és felmérjük, hogy a konkurenciától milyen weboldallal lehetne megkülönböztetni magunkat, illetve milyen olyan ötletek vannak, amelyeket viszont nálunk is lehetne alkalmazni.
  3. Ötletelés – a piacelemzést követően az első weboldal terveket szakértő csapatunk az Öntől kapott információkkal együtt papírra veti, átdolgozza, megfontolja, és elkészíti a vázlatokat.
  4. Prezentáció – az elkészült vázlatos honlap terveket bemutatjuk és átbeszéljük Önnel. Lehetősége lesz véleményezni, mert a megbeszélés célja az együtt gondolkodás, és annak a weboldal tervnek a kiválasztása, amely aztán részletesebb kidolgozásra kerül.
  5. Weboldal terv véglegesítése – a kiválasztott honlap terv minden elemét szakértő csapatunk részletesen kidolgozza, és az elfogadás után véglegesíti.
  6. Tartalmi feltöltés – igény esetén csapatunk a weboldal tartalmi feltöltését is vállalja, vagy betanítja azt a kollégát, aki házon belül felelős lesz a honlap működtetéséért.

Ha fontos Önnek, hogy weboldala megfeleljen a modern elvárásoknak, és a cég üzletének hatékony eszköze lehessen, forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk új céges honlapjának megtervezését!

Kaszásné Üst Kitti 
+36 75 830 136 
ust.kitti@govern.hu